Dinerkaart

Voorgerechten

Terrine van tonijn, tong en gerookte paling 13,50
Rouleau van carpaccio, met een tosti van Parma en een bitterbal met draadjesvlees 11,50
Salade van gerookte ribeye, met gegrilde pompoen en sesamdressing 11,50
Geitenkaas in korstdeeg, en als cannelloni met appelstroop en pecannoot         V 12,00
Huis gerookte zalm, met pastrami, krokante aardappel en zoetzure komkommer 12,50
Surf en turf, van ossenworst, zacht gegaarde langoustines en gedroogde ham 12,50
Duivelspotje, gewokte gamba’s in pittige saus 13,00
Plaza’s proeverij creatie van verschillende hapjes ( prijs p.p.) 12,50

Soepen

Tomatensoep,                                            6,50
Kerriesoep, met gerookte kip. Ook  V mogelijk 6,50
Broccolisoep, met blauwe kaas.        V 6,50

Hoofdgerechten

Gegrilde entrecote, met confituur van tomaat, basilicum en courgette, gemarineerde rode biet en een saus van balsamico 25,00
Kalfsoester en sukade, met knolselderij van het spit en jus van morilles dragon 23,75
Krokante kippedijen en gamba’s, met een crème van aubergine en koriander 22,50
Zacht gegaarde eendenborst, met springrol van confit van eendenbout, spitskool en sesam jus 23,50
Tournados Rossini, met gebakken ganzenlever en Madeira saus 26,00
Currystoofpotje met risotto, met cherrytomaatjes en gemarineerde bundelzwam       V 19,50
Vis van de markt, zie ons krijtbord of vraag aan de bediening 24,50

Alle gerechten worden geserveerd met friet / salade / huisgemaakte mayonaise

Verrassingsmenu

3-gangen verrassingsmenu 32,50
4-gangen verrassingsmenu 39,50
Laat u verrassen door onze chef. De verrassingsmenu’s worden samengesteld met gerechten uit onze kaart aangevuld met dagverse producten.

Plategerechten

Spies van varkenshaassaté, met cassave en een loempia van banaan                16,50
Kippendijen, op oosterse wijze bereid met lente-ui, taugé en champignons                   18,50
Gewokte ossenhaaspuntjes, roergebakken met paksoi en champignons    19,50
Gebakken zalmfilet, geserveerd met bieslooksaus                                   18,50

Alle plategerechgten worden geserveerd met friet, salade en huisgemaakte mayonaise. 

Maaltijdsalades

Geitenkaas van de Klompenhoeve, met appel, pecannoten en portsiroop.                V 16,50
Gamba’s, huis gerookte zalm en gerookte paling                 18,50
Carpaccio, met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas      16,50
Ossenhaas, groene salade met ossenhaaspunbtjes en oosterse dressing                                      17,50

Alle maaltijdsalades worden geserveerd met friet en huisgemaakte mayonaise.

Nagerechten

Vanille crème  7,00
Chocoladesoufflé, met chocolademousse en vanille ijs 7,00
Cheescake, met frambozen en citroenparfait 7,00
Tiramisu, van Hollandse aardbeien 7,00
Diverse soorten ijs, 3 bollen  6,00
Kaasplateau, selectie van vier kazen 9,95
Plaza koffie of thee met een mini dessert 
8,25
Dessertwijn wit, Muscat de  Baumés de Venise € 4,95
Dessertwijn rood, Pedro Ximénez                € 4,95
10 jaar oude rode port € 5,50

Speciale koffie

Irish, Irish Whiskey € 6,85
French, Grand Marnier € 6,85
Italian , Amaretto Disaronno € 6,85
American,  Kahlûa en  Sambuca € 6,85
Kiss of fire,  Cointreau en Tia Maria € 6,85
Baileys,  Irish cream € 6,85
Spanish, Tia Maria € 6,85

V=vegetarisch