| Wisselende gerechten buiten de kaart om | |
| Entrecote met een milde pepersaus | 29,50 |
| Gestoofde konijnenbout in de mosterdjus met rodekoolstamppot | 25,00 |
| Noordzeetong | 45,00 |
| Roodbaarsfilet met tomaat, serranoham en een saus van komkommer | 27,50 |
| Hertenbiefstuk met gebakken champignons en een wild jus € 28,50 |
Voorgerechten:
|
Broodplankje met Aioli en kruidenboter V |
6,50 |
|
Tartaar van tomaat, sjalotje, kappertjes en augurk V Carpaccio, pijnboompitten, pesto, oude kaas en basilicummayonaise Bruschetta, geitenkaas, spinazie, serranoham en honigmosterd dressing V |
12,50 13,50 13.00 |
|
Duivelse gamba’s, lekker pittig in de knoflook olie |
16,00 |
|
Slakken, in de kruidenboter gebakken met champignons en bosui |
14,00 |
|
Steak tartaar, sjalotje, kappertjes, augurk en ei |
15.00 |
|
Hollandse garnalencocktail, ouderwets lekker! |
17,00 |
|
Hapjesplank, proeverij van verschillende koude gerechtjes, keuze uit 4,5,6 of 7 hapjes, vanaf 2 pers. |
v.a.11,00 p.p. |
Soepen, geserveerd met huisgemaakte soepstengel
| Dag soep v.a. | 7,50 |
|
Tomatensoep met balletjes, mozzarella en basilicum V Bisque, kreeftensoep |
7,50 12.50 |
V = vegetarisch of vegetarisch mogelijk
Hoofdgerechten
| Kalfslever met gebakken uien, appel en spek | 25.00 |
| Wiener Schnitzel de klassieker | 23.50 |
| Steak poivre, tournedos met groene pepersaus | 33,00 |
| Varkenshaas, spinazie, tomaat en mozzarella | 25.00 |
| Piepkuiken, dragonsaus, roergebakken witte kool en spekjes | 24,50 |
| Zeebaarsfilet, coquilles, gamba’s, pasta, Hollandaisesaus en kruidenolie | 27,50 |
| Zalmfilet, dillesaus, loempia gevuld met gerookte paling en Hollandse garnalen | 27.50 |
| Quiche, feta, spinazie, tomaat en taugé V | 23.00 |
| Ravioli, uit de oven met bosui, champignons en Parmezaanse kaas V | 23.00 |
Sauzen: Champignonsaus, Peperroomsaus of Satésaus
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade, friet en mayonaise.
Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.
V = Vegetarisch
Shared Dining
Compleet verrassingsdiner geserveerd in drie gangen om met elkaar te delen.
Liever kaas i.p.v. een zoet dessert? € 5,00 p.p. extra
€ 39.95 p.p.
Vanaf 2 personen te bestellen. Prijzen zijn excl. drankjes
Maaltijdsalades
| Niçoise, tonijn, ei, kappertjes aardappelen, haricots verts, ui en olijven V | 21.50 |
| Vis, gerookte zalm, Hollandse garnalen, gerookte makreel en tonijn | 25,00 |
| Carpaccio, pesto, pijnboompitten, tomaat en Parmezaanse kaas | 19.00 |
Alle maaltijdsalades worden geserveerd met friet en mayonaise.
Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.
V = Vegetarisch of vegetarisch mogelijk
Nagerechten
| Appelcrumble, vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom | 9.50 |
| Crème brûlée van hazelnoot, perenijs en slagroom | 9,50 |
| Tiramisu van witte chocolade, caramel en salty caramel ijs | 9,50 |
| Pancake roodfruit, vanille crème en slagroom | 9,50 |
| Aangeklede koffie, diverse lekkernijen en een huisgemaakte likeur | 9,50 |
|
Hangop, gebakken banaan en kersen 9,50 Kaasplankje, Kaas van Daan 4 soorten, dadels druiven vijgen en toast |
15,00 |
Dessertwijnen: |
| Monbazillac / semillion / Bergerac glas | 5,50 |
|
Rietvalei / muscadel / Zuid-Afrika glas Pedro Ximinez / Spanje glas Domaine de Schistes ? Muscat / Frankrijk glas |
5,50 5.50 5,50 |
Speciale koffie € 8,50
| Irish, Irish Whiskey | |
| French, Grand Marnier | |
| Italian , Amaretto | |
| American, Kahlûa en Sambuca | |
| Kiss of fire, Cointreau en Tia Maria | |
| Baileys, Irish cream | |
| Spanish, Tia Maria |
