| Wisselende gerechten buiten de kaart om | |
| Entrecote met een milde pepersaus | 29,50 | 
| Gestoofde konijnenbout in de mosterdjus met rodekoolstamppot | 25,00 | 
| Noordzeetong | 45,00 | 
| Roodbaarsfilet met tomaat, serranoham en een saus van komkommer | 27,50 | 
| Hertenbiefstuk met gebakken champignons en een wild jus € 28,50 | 
Voorgerechten:
| 
 Broodplankje met Aioli en kruidenboter V  | 
6,50 | 
| 
 Tartaar van tomaat, sjalotje, kappertjes en augurk V Carpaccio, pijnboompitten, pesto, oude kaas en basilicummayonaise Bruschetta, geitenkaas, spinazie, serranoham en honigmosterd dressing V  | 
 12,50 13,50 13.00  | 
| 
 Duivelse gamba’s, lekker pittig in de knoflook olie  | 
16,00 | 
| 
 Slakken, in de kruidenboter gebakken met champignons en bosui  | 
14,00 | 
| 
 Steak tartaar, sjalotje, kappertjes, augurk en ei  | 
15.00 | 
| 
 Hollandse garnalencocktail, ouderwets lekker!  | 
17,00 | 
| 
 Hapjesplank, proeverij van verschillende koude gerechtjes, keuze uit 4,5,6 of 7 hapjes, vanaf 2 pers.  | 
v.a.11,00 p.p. | 
Soepen, geserveerd met huisgemaakte soepstengel
| Dag soep v.a. | 7,50 | 
| 
 Tomatensoep met balletjes, mozzarella en basilicum V Bisque, kreeftensoep  | 
 7,50 12.50  | 
V = vegetarisch of vegetarisch mogelijk
Hoofdgerechten
| Kalfslever met gebakken uien, appel en spek | 25.00 | 
| Wiener Schnitzel de klassieker | 23.50 | 
| Steak poivre, tournedos met groene pepersaus | 33,00 | 
| Varkenshaas, spinazie, tomaat en mozzarella | 25.00 | 
| Piepkuiken, dragonsaus, roergebakken witte kool en spekjes | 24,50 | 
| Zeebaarsfilet, coquilles, gamba’s, pasta, Hollandaisesaus en kruidenolie | 27,50 | 
| Zalmfilet, dillesaus, loempia gevuld met gerookte paling en Hollandse garnalen | 27.50 | 
| Quiche, feta, spinazie, tomaat en taugé V | 23.00 | 
| Ravioli, uit de oven met bosui, champignons en Parmezaanse kaas V | 23.00 | 
Sauzen: Champignonsaus, Peperroomsaus of Satésaus
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade, friet en mayonaise.
Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.
V = Vegetarisch
Shared Dining
Compleet verrassingsdiner geserveerd in drie gangen om met elkaar te delen.
Liever kaas i.p.v. een zoet dessert? € 5,00 p.p. extra
€ 39.95 p.p.
Vanaf 2 personen te bestellen. Prijzen zijn excl. drankjes
Maaltijdsalades
| Niçoise, tonijn, ei, kappertjes aardappelen, haricots verts, ui en olijven V | 21.50 | 
| Vis, gerookte zalm, Hollandse garnalen, gerookte makreel en tonijn | 25,00 | 
| Carpaccio, pesto, pijnboompitten, tomaat en Parmezaanse kaas | 19.00 | 
Alle maaltijdsalades worden geserveerd met friet en mayonaise.
Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.
V = Vegetarisch of vegetarisch mogelijk
Nagerechten
| Appelcrumble, vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom | 9.50 | 
| Crème brûlée van hazelnoot, perenijs en slagroom | 9,50 | 
| Tiramisu van witte chocolade, caramel en salty caramel ijs | 9,50 | 
| Pancake roodfruit, vanille crème en slagroom | 9,50 | 
| Aangeklede koffie, diverse lekkernijen en een huisgemaakte likeur | 9,50 | 
| 
 Hangop, gebakken banaan en kersen 9,50 Kaasplankje, Kaas van Daan 4 soorten, dadels druiven vijgen en toast  | 
15,00 | 
Dessertwijnen: | 
| Monbazillac / semillion / Bergerac glas | 5,50 | 
| 
 Rietvalei / muscadel / Zuid-Afrika glas Pedro Ximinez / Spanje glas Domaine de Schistes ? Muscat / Frankrijk glas  | 
 5,50 5.50 5,50  | 
Speciale koffie € 8,50
| Irish, Irish Whiskey | |
| French, Grand Marnier | |
| Italian , Amaretto | |
| American, Kahlûa en Sambuca | |
| Kiss of fire, Cointreau en Tia Maria | |
| Baileys, Irish cream | |
| Spanish, Tia Maria | 
