Wisselende gerechten buiten de kaart om | |
Gestoofde konijnenbout met spruitjes stamppot | 25,00 |
Hertenrugfilet met een wildjus en rodekool | 32.50 |
Roodbaarsfilet met Hollandse garnaaltjes | 27,50 |
Noordzeetong, op de graat gebakken ( +/_ 500 gram ) | 42,50 |
Winter Trifle met o.a. stoofpeer, speculaas, kersen € 9,00 |
Voorgerechten:
Broodplankje met drie smeersels V | 6,50 |
Loempia van geitenkaas, pecannoten, peer en appel V Carpaccio, pijnboompitten, pesto, oude kaas en basilicummayonaise Bruschetta, burrata, spinazie, parmaham en sesamdressing |
13,50 13,50 12,75 |
Duivelse gamba’s, knoflookroom, groene kruiden, en Beemsterkaas |
15,00 |
Slakken, in de knoflook gebakken met champignons, bosui en peterselie |
13,00 |
Vitello tonato, kappertjes, Parmezaanse kaas, rucola, verse tonijn en tonijnmayo |
14,75 |
Hollandse garnalencocktail, ouderwets lekker! |
16,00 |
Hapjesplank, proeverij van verschillende koude gerechtjes, keuze uit 4,5,6 of 7 hapjes, vanaf 2 pers. |
v.a.11,00 p.p. |
Soepen, geserveerd met huisgemaakte soepstengel
Dag soep v.a. | 7,50 |
Tomatensoep met mozzarella en pesto V Vissoep, romige soep, rijk gevuld met diverse soorten vis |
7,50 11,00 |
Hoofdgerechten
Kalfslever met gebakken uien, appel en spek | 24,50 |
Schnitzel camembert, tomaat en parmaham uit de oven | 22,75 |
Tournedos saus naar keuze | 33,00 |
Varkenshaasje saus naar keuze | 23,50 |
Kip uit het pannetje, kippendijen, met o.a. wortel, bleekselderij, spek, champignons, knolselderij | 24,50 |
Zeebaarsfilet met tijgergamba’s en kreeftensaus | 26,50 |
Tarbot, in de roomboter gebakken | 34,00 |
Quiche, cherrytomaat, artisjok en geitenkaas V | 22,50 |
Ravioli, paddenstoelen, bosui, spinazie en taugé V | 22,50 |
Sauzen: Champignonsaus, Stroganoffsaus, Pepersaus of Satésaus
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade, friet en mayonaise.
Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.
V = Vegetarisch
Shared Dining
Compleet verrassingsdiner geserveerd in drie gangen om met elkaar te delen.
Liever kaas i.p.v. een zoet dessert? € 5,00 p.p. extra
€ 37,50 p.p.
Vanaf 2 personen te bestellen. Prijzen zijn excl. drankjes
Maaltijdsalades
Geitenkaas, vijgen, bietjes, pecannoten en appel V | 18,50 |
Vis, gerookte zalm, Hollandse garnalen, gerookte makreel en tonijn | 25,00 |
Carpaccio, pesto, pijnboompitten, tomaat en Parmezaanse kaas | 18,50 |
Alle maaltijdsalades worden geserveerd met friet en mayonaise.
Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.
V = Vegetarisch
Nagerechten
Chocolade lavacake met frambozenijs | 9,00 |
Crème brûlée met honingijs | 9,00 |
Dame blanche vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom | 9,00 |
Poffertjes suzette vanille-ijs en sinaasappelsaus | 9,00 |
Aangeklede koffie, diverse lekkernijen en een huisgemaakte likeur | 9,00 |
Cheese cake, wisselende smaken, vraag de bediening 9,00 Kaasplankje, van Kaashuis Tromp, wisselend per seizoen |
15,00 |
Dessertwijnen: |
Monbazillac / semillion / Bergerac glas | 5,00 |
Rietvalei / muscadel / Zuid-Afrika glas Pedro Ximinez / Spanje glas Domaine de Schistes ? Muscat / Frankrijk glas |
5,00 5.00 5,00 |
Speciale koffie € 8,00
Irish, Irish Whiskey | |
French, Grand Marnier | |
Italian , Amaretto | |
American, Kahlûa en Sambuca | |
Kiss of fire, Cointreau en Tia Maria | |
Baileys, Irish cream | |
Spanish, Tia Maria |