Wisselende gerechten buiten de kaart om:
Hoofdgerecht: Kalfslever met gebakken uien, appel en spek | 22,50 |
Hoofdgerecht: Eendenborstfilet met een saus van sinaasappel | 24,50 |
Hoofdgerecht: |
Voorgerechten:
Broodplankje met kruidenboter, tomaten tapenade en rucoladip V | 6,00 |
Taartje van biet met geitenkaas, en appel compote V Carpaccio met basilicum mayonaise, pijnboompitten en Alkmaarse oude kaas |
11,75 12,75 |
Duivelse gamba’s in de knoflook gebakken met een pepertje | 12,75 |
Slakken uit de oven, in de knoflook gebakken met champignons, bosui en peterselie | 12.95 |
Combinatie van gerookte zalm, makreel en paling geserveerd met kappertjes en citroen mayonaise | 14,75 |
Hollandse garnalencocktail, ouderwets lekker! | 14,95 |
Hapjesplank, proeverij van verschillende koude gerechtjes, keuze uit 4,5,6 of 7 hapjes, vanaf 2 pers. | v.a.10,00 p.p. |
Soepen
Dag soep wisselende soep | 7,25 |
Tomatensoep met mozzarella en pesto V Vissoep, romige soep, rijk gevuld met diverse soorten vis |
6,50 7,95 |
Hoofdgerechten
Schnitzel met tomaat en mozzarella uit de oven | 19,75 |
Duo van ossenhaas en sukade | 28,50 |
Spies van varkenshaas saté, met kroepoek en gebakken uitjes | 18,50 |
Gewokte kippendijen met stroganoff saus | 18,50 |
Noordzee tong, gebakken met friet en salade | 31,00 |
Kabeljauwfilet met coquilles en gamba’s | 24,50 |
Lasagne, V gegrilde groenten en tomaat | 19,50 |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade, appelcompote, friet en mayonaise.
Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.
Shared dining
Compleet diner geserveerd in 3 gangen om met elkaar te delen. Per gang 3 gerechtjes. Het voor-en hoofdgerecht is een combinatie van vis, vlees en vegetarische hapjes. We sluiten af met een zoet dessert.
29,50 p.p.
Vanaf 2 personen te bestellen. Prijzen zijn excl. drankjes
Maaltijdsalades
Geitenkaas, met appel, pecannoten en honing V | 16,50 |
Vis, gerookte zalm, gamba’s en gerookte paling | 19,50 |
Carpaccio, met pesto, pijnboompitten en Alkmaarse oude kaas | 17,50 |
Rib fingers gemarineerd met taugé en bosui, lauwwarm geserveerd | 18,50 |
Alle maaltijdsalades worden geserveerd met friet en huisgemaakte mayonaise.
Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.
Nagerechten
Warme kersen met brownie en yoghurtijs | 7,95 |
Trifle met hangop en roodfruit | 7,95 |
Dame blanche vanille-ijs, chocolade saus en slagroom | 7,95 |
Crème brûlée van steranijs en citroengras | 7,95 |
Aangeklede koffie, diverse lekkernijen en een huisgemaakte likeur | 8,50 |
Kaasplankje, 4 verschillende soorten van Kaashuis Tromp | 12,50 |
Dessertwijnen: |
Monbazillac / semillion / Bergerac glas | 5,50 |
Rietvalei / muscadel / Zuid-Afrika glas | 5,50 |
Speciale koffie € 7,95
Irish, Irish Whiskey | |
French, Grand Marnier | |
Italian , Amaretto | |
American, Kahlûa en Sambuca | |
Kiss of fire, Cointreau en Tia Maria | |
Baileys, Irish cream | |
Spanish, Tia Maria |
V=vegetarisch