Dinerkaart

Wisselende gerechten buiten de kaart om:

Hoofdgerecht: T.Bone steak met kruidenboter28,50
Hoofdgerecht: Kalfslever met gebakken uien, appel en spek22,50
Hoofdgerecht: Eendenborstfilet met een saus van sinaasappel24,50
Hoofdgerecht: Zalmfilet, rivierkreeftjes en een kruidensaus24,50
Zeeuwse Mosselen
Hoofdgerecht: Mosselpannetje, sausjes, friet en salade 21,50

Voorgerechten:

Broodplankje met kruidenboter, tomaten tapenade en rucoladip V 6,00

Taartje van biet  met geitenkaas, en appel compote V

Carpaccio met basilicum mayonaise, pijnboompitten en Alkmaarse oude kaas

11,75

12,75

Duivelse gamba’s in de knoflook gebakken met een pepertje 12,75
Slakken uit de oven, in de knoflook gebakken met champignons, bosui en peterselie 12.95
Combinatie van gerookte zalm, makreel  en paling geserveerd met kappertjes en citroen mayonaise 14,75
Hollandse garnalencocktail, ouderwets lekker! 14,95
Hapjesplank, proeverij van verschillende koude gerechtjes, keuze uit 4,5,6 of 7 hapjes, vanaf 2 pers. v.a.10,00 p.p.

Soepen

Dag soep wisselende soep  7,25

Tomatensoep  met mozzarella en pesto V

Vissoep, romige soep, rijk gevuld met diverse soorten vis

6,50

7,95

 

Hoofdgerechten

   
Schnitzel met tomaat en mozzarella uit de oven 19,75
Duo van ossenhaas en sukade 28,50
Spies van varkenshaas saté, met kroepoek en gebakken uitjes 18,50
Gewokte kippendijen met stroganoff saus 18,50
   
Noordzee tong, gebakken met friet en salade 31,00
Kabeljauwfilet met coquilles en gamba’s  24,50
Lasagne, V gegrilde groenten en tomaat 19,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade, appelcompote, friet en mayonaise. 

Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.

 

Shared dining

Compleet diner geserveerd in 3 gangen om met elkaar te delen. Per gang 3 gerechtjes. Het voor-en hoofdgerecht is een combinatie van vis, vlees en vegetarische hapjes. We sluiten af met  een zoet dessert.

29,50 p.p. 

Vanaf 2 personen te bestellen. Prijzen zijn excl. drankjes

 

Maaltijdsalades

Geitenkaas, met appel, pecannoten en honing V         16,50
Vis, gerookte zalm, gamba’s en gerookte paling                 19,50
Carpaccio, met pesto, pijnboompitten en Alkmaarse oude kaas   17,50
Rib fingers gemarineerd met taugé en bosui, lauwwarm geserveerd  18,50
   

Alle maaltijdsalades worden geserveerd met friet en huisgemaakte mayonaise.

Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.

 

Nagerechten

Warme kersen met brownie en yoghurtijs 7,95
Trifle met hangop en roodfruit 7,95
Dame blanche vanille-ijs, chocolade saus en slagroom 7,95
Crème brûlée van steranijs en citroengras 7,95
Aangeklede koffie, diverse lekkernijen en een huisgemaakte likeur 8,50
Kaasplankje, 4 verschillende soorten van Kaashuis Tromp 12,50

Dessertwijnen:

 
Monbazillac / semillion / Bergerac       glas                                               5,50 
Rietvalei / muscadel / Zuid-Afrika        glas                                                                                5,50

 

Speciale koffie € 7,95

Irish, Irish Whiskey  
French, Grand Marnier  
Italian , Amaretto   
American,  Kahlûa en  Sambuca  
Kiss of fire,  Cointreau en Tia Maria  
Baileys,  Irish cream  
Spanish, Tia Maria  

V=vegetarisch