Dinerkaart

Voorgerechten:

Broodplankje, V  kruidenboter, tomaten tapenade en rucoladip 6,00
Carpaccio van biet V  met een loempia van geitenkaas, zoete uien compote en appel 11,75
Ossenhaas op drie manieren, carpaccio, ossenworst en pastrami 12,50
Slakken uit de oven, in de knoflook gebakken met champignons, bosui en peterselie 12.95
Rouleau van gerookte zalm en paling geserveerd met roerei en krokant gebakken spek 14,75
Hollandse garnalencocktail, ouderwets lekker! 14,95
Hapjesplank, proeverij van verschillende koude lekkernijen, keuze uit 4,5,6 of 7 hapjes, vanaf 2 pers. 10,00 p.p.

Soepen

Preisoep, V licht gebonden met een kaas crouton 6,50
Tomatensoep V met mozzarella en pesto 6,50

 

Hoofdgerechten

Zeeuwse mosselen geserveerd  met friet, salade en sausjes 22,50
Schnitzel met tomaat en mozzarella uit de oven 19,50
Tournedos met een milde jus van roze en zwarte peper 26,50
Spies van varkenshaas saté, met kroepoek en gebakken uitjes 17,50
Kipsaté van kippendijen, met kroepoek en gebakken uitjes 16,50
Gewokte ossenhaaspuntjes in stroganoffsaus 21,00
Noordzee tong, in de roomboter gebakken met friet en salade 29,50
Kabeljauwfilet met een mosterd- dragonsaus 24,50
Lasagne, V gegrilde groenten en tomaat geserveerd met salade 19,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde groenten, friet en mayonaise. 

Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meld het ons.

 

Shared dining

Compleet diner geserveerd in 3 gangen om met elkaar te delen. Per gang 3 gerechtjes. Het voor-en hoofdgerecht is een combinatie van vis, vlees en vegetarische hapjes. We sluiten af met  een zoet dessert.

28,50 p.p. 

Vanaf 2 personen te bestellen. Prijzen zijn excl. drankjes

 

Maaltijdsalades

Geitenkaas, (V), met appel, pecannoten en honing              16,50
Vis, huis gerookte zalm, gamba’s en gerookte paling                 19,50
Carpaccio, met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas      17,50
Ossenhaaspuntjes op oosterse wijze met teriyaki en sesamzaadjes                                     18,50
Tonijn, met komkommer, tomaat, augurk, ui een eitje en olijven 18,00

Alle maaltijdsalades worden geserveerd met friet en huisgemaakte mayonaise.

Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meld het ons.

 

Nagerechten

Witte chocolademousse met amaretto cake en amandelijs 7,75
Créme brulée van framboos en munt 7,75
Dame blanche 2.0 met perzik ijs, vanille-ijs en witte chocolade saus 7,75
Macarons met roodfruit e hangop 7,75
   
   

Dessertwijnen:

 
Monbazillac / semillion Bergerac       glas                                               5,50 
Rietvalei / muscadel / Zuid-Afrika     glas                                                                                5,50

 

Speciale koffie

Irish, Irish Whiskey  
French, Grand Marnier  
Italian , Amaretto Disaronno  
American,  Kahlûa en  Sambuca  
Kiss of fire,  Cointreau en Tia Maria  
Baileys,  Irish cream  
Spanish, Tia Maria  

V=vegetarisch