Dinerkaart

Wisselende gerechten buiten de kaart om:

Hoofdgerecht: Zeebaarsfilet met gamba’s en kreeftensaus25,00
Hoofdgerecht: Kalfslever met gebakken uien, appel en spek23,50
Hoofdgerecht: Entrecote met pepersaus26,50
Wildgerecht: Hazenrugfilet met witlof, spruitjes en een wildjus28,50
Dessert: Crème brûlée van bitterkoekjes en karamel 7,95
Dessert: ijs koffie met Sambuca en Tia Maria8,25

Voorgerechten:

Broodplankje met kruidenboter, tomaten tapenade en rucoladip V 6,00

Loempia van geitenkaas, verse vijgen, wilde spinazie en appel V

Rouleau van carpaccio en ossenworst, pijnboompitten, pesto bitterbal en Parmezaanse kaas

11,75

12,75

Duivelse gamba’s in de knoflook gebakken met een pepertje 12,75
Slakken, in de knoflook gebakken met champignons, bosui en peterselie 12.95
Vis trio, salade van makreel, rouleau van zalm en Paling op een briochebroodje 15,95
Hollandse garnalencocktail, ouderwets lekker! 14,95
Hapjesplank, proeverij van verschillende koude gerechtjes, keuze uit 4,5,6 of 7 hapjes, vanaf 2 pers. v.a.10,00 p.p.

Soepen,

Uiensoep V 6,50

Tomatensoep  met mozzarella en pesto V

Vissoep, romige soep, rijk gevuld met diverse soorten vis

6,50

7,95

 

Hoofdgerechten

Gestoofde konijnenbout in mosterd-tijmsaus en rodekool 23,50
Schnitzel met tomaat en mozzarella uit de oven 19,75
Duo van ossenhaas en kalfssukade, dragonjus 29,50
Spies van varkenshaas saté, met kroepoek en gebakken uitjes 19,50
Coq au vin, stoofpotje van kippendijen in Rode wijn 22,50
Gnocchi: blauwe kaas, paddenstoelen, pecannoten en spinazie V 21,50
Noordzee tong, gebakken met friet en salade 32,00
Zalmfilet, bieslooksaus en gamba’s  24,50
Ravioli, drie soorten met verse spinazie en taugé V 19,95

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade, appelcompote, friet en mayonaise. 

Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.

V = Vegetarisch

 

Shared dining

Compleet diner geserveerd in 3 gangen om met elkaar te delen. Per gang 3 gerechtjes. Het voor-en hoofdgerecht is een combinatie van vis en vlees gerechten. We sluiten af met  een zoet dessert.

29,50 p.p. 

Vanaf 2 personen te bestellen. Prijzen zijn excl. drankjes

 

Maaltijdsalades

Geitenkaas, met appel, pecannoten en honing V         17,50
Vis, gerookte zalm, gamba’s en gerookte paling                 21,00
Carpaccio, met pesto, pijnboompitten en Alkmaarse oude kaas   18,50
   
   

Alle maaltijdsalades worden geserveerd met friet en mayonaise.

Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.

V = Vegetarisch

 

Nagerechten

Hangop, warme kersen, brownie en gesuikerde walnoten 7,95
Tarte tatin, kaneelijs en slagroom 8,25
Dame blanche vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom 7,95
Hollandse tiramisu, speculaas, koffie, mascarpone, ontbijtkoek en stroopwafel 8,25
Aangeklede koffie, diverse lekkernijen en een huisgemaakte likeur 8,50
Kaasplankje, 4 verschillende soorten van Kaashuis Tromp 12,50

Dessertwijnen:

 
Monbazillac / semillion / Bergerac       glas                                               5,50 
Rietvalei / muscadel / Zuid-Afrika        glas                                                                             5,50

 

Speciale koffie € 7,95

Irish, Irish Whiskey  
French, Grand Marnier  
Italian , Amaretto   
American,  Kahlûa en  Sambuca  
Kiss of fire,  Cointreau en Tia Maria  
Baileys,  Irish cream  
Spanish, Tia Maria  

V=vegetarisch