Wisselende gerechten buiten de kaart om:
Hoofdgerecht: | |
Hoofdgerecht: | |
Hoofdgerecht: |
Dessert: Hangop met rood fruit | 8,50 |
Dessert: Hollandse aardbeien met vanille-ijs en slagroom | 8,25 |
Voorgerechten:
Broodplankje met drie smeersels V | 6,00 |
Loempia van geitenkaas, pecannoten, peer en appel V Carpaccio, pijnboompitten, pesto, oude kaas en basilicummayonaise Caprese, buffelmozzarella, bietjes, en balsamico dressing |
13,00 13,50 12,75 |
Duivelse gamba’s in de knoflook gebakken met een pepertje | 13,75 |
Slakken, in de knoflook gebakken met champignons, bosui en peterselie | 12.95 |
Rouleau van gerookte zalm en paling, makreelsalade en kruidenmayonaise | 14,75 |
Hollandse garnalencocktail, ouderwets lekker! | 14,95 |
Hapjesplank, proeverij van verschillende koude gerechtjes, keuze uit 4,5,6 of 7 hapjes, vanaf 2 pers. | v.a.10,00 p.p. |
Soepen,
Dag soep: | |
Tomatensoep met mozzarella en pesto V Vissoep, romige soep, rijk gevuld met diverse soorten vis |
6,50 7,95 |
Hoofdgerechten
Kalfslever met gebakken uien, appel en spek | 24,50 |
Schnitzel, ratatouille en burrata uit de oven | 19,75 |
Duo van ossenhaas en kalfssukade met een jus van zwarte peper | 29,50 |
Varkenshaasje met satésaus of champignonroomsaus | 19,50 |
Coq au vin, stoofpotje van kippendijen in Rode wijn | 23,50 |
Gnocchi: paddenstoelen, geitenkaas en rucola V | 19,50 |
Noordzee tong, in de roomboter gebakken | 32,00 |
Zeebaarsfilet, met een loempia van Hollandse garnalen | 24,50 |
Ravioli, drie soorten met wilde spinazie en taugé V | 19,50 |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade, friet en mayonaise.
Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.
V = Vegetarisch
Shared Dining
Compleet diner geserveerd in 3 gangen om met elkaar te delen. Per gang 3 gerechtjes. Het voor-en hoofdgerecht is een combinatie van vis, vlees en vegetarische gerechten. We sluiten af met een zoet dessert.
€ 32,50 p.p.
Vanaf 2 personen te bestellen. Prijzen zijn excl. drankjes
Maaltijdsalades
Geitenkaas, vijgen, peer, pecannoten en appel V | 17,50 |
Vis, gerookte zalm, Hollandse garnalen en gerookte paling | 21,00 |
Carpaccio, pesto, pijnboompitten, tomaat en Parmezaanse kaas | 18,50 |
Alle maaltijdsalades worden geserveerd met friet en mayonaise.
Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.
V = Vegetarisch
Nagerechten
Trio van sorbetijs, macaron, bavaroise en sorbetijs | 8,00 |
Plaza’s ijskoffie, espresso, Sambuca, Tia Maria, vanille-ijs en slagroom | 8,75 |
Dame blanche vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom | 8,25 |
Hollandse tiramisu, chocolade en stroopwafel | 8,00 |
Aangeklede koffie, diverse lekkernijen en een huisgemaakte likeur | 8,50 |
Kaasplankje, van Kaashuis Tromp, wisselend per seizoen | 12,50 |
Dessertwijnen: |
Monbazillac / semillion / Bergerac glas | 5,00 |
Rietvalei / muscadel / Zuid-Afrika glas Pedro Ximinez / Spanje glas |
5,00 5.00
|
Speciale koffie € 7,95
Irish, Irish Whiskey | |
French, Grand Marnier | |
Italian , Amaretto | |
American, Kahlûa en Sambuca | |
Kiss of fire, Cointreau en Tia Maria | |
Baileys, Irish cream | |
Spanish, Tia Maria |