Dinerkaart

Wisselende gerechten buiten de kaart om:

Hoofdgerecht:
Hoofdgerecht:
Hoofdgerecht:
Dessert: Hangop met rood fruit 8,50
Dessert: Hollandse aardbeien met vanille-ijs en slagroom8,25

Voorgerechten: 

Broodplankje met drie smeersels V 6,00

Loempia van geitenkaas, pecannoten, peer en appel V

Carpaccio, pijnboompitten, pesto, oude kaas en basilicummayonaise 

Caprese, buffelmozzarella, bietjes, en balsamico dressing                                                   

13,00

13,50

12,75

Duivelse gamba’s in de knoflook gebakken met een pepertje 13,75
Slakken, in de knoflook gebakken met champignons, bosui en peterselie 12.95
Rouleau van gerookte zalm en paling, makreelsalade en kruidenmayonaise  14,75
Hollandse garnalencocktail, ouderwets lekker! 14,95
Hapjesplank, proeverij van verschillende koude gerechtjes, keuze uit 4,5,6 of 7 hapjes, vanaf 2 pers. v.a.10,00 p.p.

Soepen,

Dag soep:  

Tomatensoep  met mozzarella en pesto V

Vissoep, romige soep, rijk gevuld met diverse soorten vis

6,50

7,95

 

Hoofdgerechten

 

Kalfslever met gebakken uien, appel en spek 24,50
Schnitzel, ratatouille en burrata  uit de oven 19,75
Duo van ossenhaas en kalfssukade met een  jus van zwarte peper 29,50
Varkenshaasje met satésaus of champignonroomsaus 19,50
Coq au vin, stoofpotje van kippendijen in Rode wijn 23,50
Gnocchi: paddenstoelen, geitenkaas en rucola V 19,50
Noordzee tong, in de roomboter gebakken 32,00
Zeebaarsfilet, met een  loempia van Hollandse garnalen 24,50
Ravioli, drie soorten met wilde  spinazie en taugé V 19,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade, friet en mayonaise. 

Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.

V = Vegetarisch

 

Shared Dining

Compleet diner geserveerd in 3 gangen om met elkaar te delen. Per gang 3 gerechtjes. Het voor-en hoofdgerecht is een combinatie van vis, vlees en vegetarische gerechten. We sluiten af met  een zoet dessert.

€ 32,50 p.p. 

Vanaf 2 personen te bestellen. Prijzen zijn excl. drankjes

 

Maaltijdsalades

Geitenkaas, vijgen, peer, pecannoten en appel  V         17,50
Vis, gerookte zalm, Hollandse garnalen en gerookte paling                 21,00
Carpaccio, pesto, pijnboompitten, tomaat en Parmezaanse kaas   18,50
   
   

Alle maaltijdsalades worden geserveerd met friet en mayonaise.

Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.

V = Vegetarisch

 

Nagerechten

Trio van sorbetijs, macaron, bavaroise en sorbetijs 8,00
Plaza’s ijskoffie, espresso, Sambuca, Tia Maria, vanille-ijs en slagroom 8,75
Dame blanche vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom 8,25
Hollandse tiramisu, chocolade en stroopwafel 8,00
Aangeklede koffie, diverse lekkernijen en een huisgemaakte likeur 8,50
Kaasplankje, van Kaashuis Tromp, wisselend per seizoen 12,50

Dessertwijnen:

 
Monbazillac / semillion / Bergerac       glas                                               5,00 

Rietvalei / muscadel / Zuid-Afrika        glas                      Pedro Ximinez / Spanje                         glas                      

5,00

5.00

 

 

Speciale koffie € 7,95

Irish, Irish Whiskey  
French, Grand Marnier  
Italian , Amaretto   
American,  Kahlûa en  Sambuca  
Kiss of fire,  Cointreau en Tia Maria  
Baileys,  Irish cream  
Spanish, Tia Maria