Dinerkaart

Wisselende gerechten buiten de kaart om
Gestoofde konijnenbout met spruitjes stamppot25,00
Hertenrugfilet met een wildjus en rodekool32.50
Roodbaarsfilet met Hollandse garnaaltjes27,50
Noordzeetong, op de graat gebakken ( +/_ 500 gram )42,50
Winter Trifle met o.a. stoofpeer, speculaas, kersen € 9,00
Dessert

Voorgerechten: 

Broodplankje met drie smeersels V 6,50

Loempia van geitenkaas, pecannoten, peer en appel V

Carpaccio, pijnboompitten, pesto, oude kaas en basilicummayonaise 

Bruschetta, burrata, spinazie, parmaham en sesamdressing                                                 

13,50

13,50

12,75

Duivelse gamba’s, knoflookroom, groene kruiden, en Beemsterkaas

15,00

Slakken, in de knoflook gebakken met champignons, bosui en peterselie

13,00

Vitello tonato, kappertjes, Parmezaanse kaas, rucola, verse tonijn en tonijnmayo

14,75

Hollandse garnalencocktail, ouderwets lekker!

16,00

Hapjesplank, proeverij van verschillende koude gerechtjes, keuze uit 4,5,6 of 7 hapjes, vanaf 2 pers.

v.a.11,00 p.p.

Soepen, geserveerd met huisgemaakte soepstengel

Dag soep v.a. 7,50

Tomatensoep  met mozzarella en pesto V

Vissoep, romige soep, rijk gevuld met diverse soorten vis

7,50

11,00

 

Hoofdgerechten

Kalfslever met gebakken uien, appel en spek 24,50
Schnitzel camembert, tomaat en parmaham  uit de oven 22,75
Tournedos saus naar keuze 33,00
Varkenshaasje saus naar keuze 23,50
Kip uit het pannetje, kippendijen, met o.a. wortel, bleekselderij, spek, champignons, knolselderij 24,50
Zeebaarsfilet met tijgergamba’s en kreeftensaus 26,50
Tarbot, in de roomboter gebakken 34,00
Quiche, cherrytomaat, artisjok en geitenkaas V 22,50
Ravioli, paddenstoelen, bosui, spinazie en taugé V 22,50

Sauzen: Champignonsaus, Stroganoffsaus, Pepersaus of Satésaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade, friet en mayonaise. 

Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.

V = Vegetarisch

 

Shared Dining

Compleet verrassingsdiner geserveerd in drie gangen om met elkaar te delen.

Liever kaas i.p.v. een zoet dessert? € 5,00 p.p. extra

€ 37,50 p.p. 

Vanaf 2 personen te bestellen. Prijzen zijn excl. drankjes

 

Maaltijdsalades

Geitenkaas, vijgen, bietjes, pecannoten en appel  V         18,50
Vis, gerookte zalm, Hollandse garnalen, gerookte makreel en tonijn                25,00
Carpaccio, pesto, pijnboompitten, tomaat en Parmezaanse kaas   18,50
   
   

Alle maaltijdsalades worden geserveerd met friet en mayonaise.

Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.

V = Vegetarisch

 

Nagerechten

Chocolade lavacake met frambozenijs 9,00
Crème brûlée met honingijs 9,00
Dame blanche vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom 9,00
Poffertjes suzette vanille-ijs en sinaasappelsaus 9,00
Aangeklede koffie, diverse lekkernijen en een huisgemaakte likeur 9,00

Cheese cake, wisselende smaken, vraag de bediening     9,00                                            

Kaasplankje, van Kaashuis Tromp, wisselend per seizoen

15,00

Dessertwijnen:

 
Monbazillac / semillion / Bergerac       glas                                               5,00 

Rietvalei / muscadel / Zuid-Afrika        glas                     

Pedro Ximinez / Spanje                        glas   

Domaine de Schistes ? Muscat / Frankrijk  glas                                   

5,00

5.00

5,00

 

Speciale koffie € 8,00

Irish, Irish Whiskey  
French, Grand Marnier  
Italian , Amaretto   
American,  Kahlûa en  Sambuca  
Kiss of fire,  Cointreau en Tia Maria  
Baileys,  Irish cream  
Spanish, Tia Maria