Dinerkaart

Wisselende gerechten buiten de kaart om
Hollandse asperges Flamande28,50
Hollandse asperges met zalmfilet en een bieslooksaus32,50
Noordzeetong, op de graat gebakken ( +/_ 500 gram )42,50

Voorgerechten: 

Broodplankje met Aioli en kruidenboter V

6,50

Tartaar van tomaat, sjalotje, kappertjes en augurk V

Carpaccio, pijnboompitten, pesto, oude kaas en basilicummayonaise 

Bruschetta, geitenkaas, spinazie, serranoham en honigmosterd dressing                                            

12,50

13,50

13.00

Duivelse gamba’s, lekker pittig in de knoflook olie

16,00

Slakken, in de kruidenboter gebakken met champignons en bosui

14,00

Steak tartaar, sjalotje, kappertjes, augurk en ei

15.00

Hollandse garnalencocktail, ouderwets lekker!

17,00

Hapjesplank, proeverij van verschillende koude gerechtjes, keuze uit 4,5,6 of 7 hapjes, vanaf 2 pers.

v.a.11,00 p.p.

Soepen, geserveerd met huisgemaakte soepstengel

Dag soep v.a. 7,50

Tomatensoep met balletjes, mozzarella en basilicum V

Bisque, kreeftensoep

7,50

12.50

V = vegetarisch of vegetarisch mogelijk

Hoofdgerechten

Kalfslever met gebakken uien, appel en spek 25.00
Wiener Schnitzel de klassieker 23.50
Steak poivre, tournedos met groene pepersaus 33,00
Varkenshaas, spinazie, tomaat en mozzarella 25.00
Piepkuiken, dragonsaus, roergebakken witte kool en spekjes 24,50
Zeebaarsfilet, coquilles, gamba’s, pasta, Hollandaisesaus en kruidenolie 27,50
Zalmfilet, dillesaus, loempia gevuld met gerookte paling en Hollandse garnalen 27.50
Quiche, feta, spinazie, tomaat en taugé V 23.00
Ravioli, uit de oven met bosui, champignons en Parmezaanse kaas V 23.00

Sauzen: Champignonsaus, Peperroomsaus of Satésaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade, friet en mayonaise. 

Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.

V = Vegetarisch

 

Shared Dining

Compleet verrassingsdiner geserveerd in drie gangen om met elkaar te delen.

Liever kaas i.p.v. een zoet dessert? € 5,00 p.p. extra

€ 39.95 p.p. 

Vanaf 2 personen te bestellen. Prijzen zijn excl. drankjes

 

Maaltijdsalades

Niçoise, tonijn, ei, kappertjes aardappelen, haricots verts, ui en olijven V         21.50
Vis, gerookte zalm, Hollandse garnalen, gerookte makreel en tonijn                25,00
Carpaccio, pesto, pijnboompitten, tomaat en Parmezaanse kaas   19.00
   
   

Alle maaltijdsalades worden geserveerd met friet en mayonaise.

Niet alle ingrediënten worden vermeld, heeft u een allergie of dieet, meldt het ons.

V = Vegetarisch of vegetarisch mogelijk

 

Nagerechten

Appelcrumble, vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom 9.50
Crème brûlée van hazelnoot, perenijs en slagroom 9,50
Tiramisu van witte chocolade, caramel en salty caramel ijs 9,50
Pancake roodfruit, vanille crème en slagroom 9,50
Aangeklede koffie, diverse lekkernijen en een huisgemaakte likeur 9,50

Hangop, gebakken banaan en kersen            9,50

Kaasplankje, Kaas van Daan 4 soorten, dadels druiven vijgen en toast 

15,00

Dessertwijnen:

 
Monbazillac / semillion / Bergerac       glas                                               5,50 

Rietvalei / muscadel / Zuid-Afrika        glas                     

Pedro Ximinez / Spanje                        glas   

Domaine de Schistes ? Muscat / Frankrijk  glas                                   

5,50

5.50

5,50

 

Speciale koffie € 8,50

Irish, Irish Whiskey  
French, Grand Marnier  
Italian , Amaretto   
American,  Kahlûa en  Sambuca  
Kiss of fire,  Cointreau en Tia Maria  
Baileys,  Irish cream  
Spanish, Tia Maria