Dinerkaart

Voorgerechten:

Wij werken aan een nieuwe menukaart (per 1 juni) en zullen deze spoedig presenteren.

Tartaar van biet, met een crème van geitenkaas en huisgemaakte kletskop (V) 11,50
Runder carpaccio, met tartaar en krokante serranoham 12,50
Slakken in kruidenboter, met knoflook geserveerd met kruidenboter 12,95
Bonbon van gerookte zalm, met gerookte paling en roomkaas 13,50
Gerookte eendenborst en kalfswang, met salade van rauwe witlof en knolselderij  13,95
Hollandse garnalencocktail, ouderwets lekker! 13,75
 

Soepen

Franse uiensoep, gegratineerd uit de oven € 6,50
Tomatensoep, met balletjes (ook V mogelijk) € 6,50
Soep van de dag, vraag aan de bediening € 6,50

Hoofdgerechten

Kalfsribeye, met een dragon jus € 24,00
Sjasliek, met varkenshaas, kip, ossenhaas, ui en paprika € 19,95 / € 17,95
Bresse kip, met bospadenstoelen ravioli en kreeftensaus € 23,50
Combinatie van lamshaas en lamsbout, met een saus van bonenkruid € 23,50
Biefstuk van de haas, met een saus van sjalotjes en bieslook € 26,50 / € 22,50
Konijn, gestoofd in de rode wijn met een spruitjesstamppot € 21,50
Gewokte ossenhaaspuntjes, in stroganoffsaus € 21,50 / € 19,50
Spies van varkenshaas saté,  met kroepoek en pindakoek € 16,95 / € 14,95
Vis van de markt, zie ons krijtbord of vraag aan de bediening dagprijs
Gebakken zalmfilet, met een bieslooksaus en Hollandse garnalen € 22,50
Sliptong, sliptongen geserveerd met citroen € 19,50 / € 17,50
Huisgemaakte quiche (V), van witlof, aardappel, roombrie en rozijnen                                         € 18,50
Risotto (V), met voorjaarsgroenten en venkel                                            € 18,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, salade en mayonaise. De tweede prijs achter de gerechten is voor de kleinere trek.

Nagerechten

Mangobavaroise , met krokant korstdeeg en frambozensorbet/ijs € 7,50
Tartaartje van citroen, met een tartaar van watermeloen en yoghurtijs € 7,50
Chocolade verrassing €  7,50
Gemarineerde ananas, met kokos crème en rum-ijs € 7,50
Plaza koffie, koffie of thee met mini dessert: crème brulee, macaron en een ijstruffel v.a. € 8,95
Boerenkaasbordje, selectie van Hollandse kazen  € 11,50
Dessertwijnen, Monbazillac / semillion Bergerac                                                      € 5,50
Rietvalei / muscadel / Zuid-Afrika                                                                                       € 5,50

Speciale koffie

Irish, Irish Whiskey € 7,00
French, Grand Marnier € 7,00
Italian , Amaretto Disaronno € 7,00
American,  Kahlûa en  Sambuca € 7,00
Kiss of fire,  Cointreau en Tia Maria € 7,00
Baileys,  Irish cream € 7,00
Spanish, Tia Maria € 7,00

Verrassingsmenu

3-gangen verrassingsmenu                                                                                         € 35,00
4-gangen verrassingsmenu                                                                                         € 40,00
Laat u verrassen door onze chef. De verrassingsmenu’s worden samengesteld met gerechten uit onze kaart aangevuld met dagverse producten.

Shared dining

Compleet diner geserveerd in 3 gangen om met elkaar te delen. Combinatie van vis, vlees en vegetarische gerechtjes.

Dinsdag t/m donderdag € 23,50*

Vrijdag t/m zondag € 27,50*

Per tafel te bestellen. *Prijzen zijn excl. drankjes

Maaltijdsalades

Geitenkaas van de Klompenhoeve, met appel, pecannoten en portsiroop.                (V) 16,95
Vissalade, huis gerookte zalm, gamba’s en gerookte paling                 18,95
Carpaccio, met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas      16,75
Ossenhaas, groene salade met ossenhaaspuntjes en oosterse dressing                                      18,25

Alle maaltijdsalades worden geserveerd met friet en huisgemaakte mayonaise.

V=vegetarisch