Dinerkaart

Voorgerechten

Tartaar van biet, met een crème van geitenkaas en huisgemaakte kletskop (V) 11,50
Rouleau van carpaccio, met een bitterbal van rucola en Parmezaanse kaas 12,50
Slakken in kruidenboter, met verse kruiden en wortel. Geserveerd met toast 12,95
Salade met gerookte makreel, met Hollandse garnalen, tomaat en mozzarella 13,50
Hollandse garnalencocktail, ouderwets lekker!  13,75
Terrine van gekonfijte eendenbout en gerookte eendenborst, met serranoham en een salade van witlof en appel 13,95
 

Soepen

Franse uiensoep, gegratineerd uit de oven € 6,50
Tomatensoep, met balletjes (ook V mogelijk) € 6,50
Soep van de dag, vraag aan de bediening € 6,50

Hoofdgerechten

Sukade, met rode kool en hete bliksem € 19,25 / € 16,50
Fish en Chips, van scholfilet met remouladesaus € 20,50 / € 17,95
Sliptong, sliptongen, geserveerd met citroen € 19,50 / € 17,50
Kalfslever, met gebakken spek, ui en appel € 22,50
Biefstuk van de haas, met een saus van sjalotjes en bieslook € 26,50 / € 22,50
Konijn, gestoofd in de rode wijn met een spruitjesstamppot € 21,50
Gewokte ossenhaaspuntjes, in stroganoffsaus € 21,50 / € 19,50
Spies van varkenshaas saté,  met kroepoek en pindakoek € 16,95 / € 14,95
Vis van de markt, zie ons krijtbord of vraag aan de bediening dagprijs
Sjasliek, met varkenshaas, kip, ossenhaas, ui en paprika € 19,95 / € 17,95
Huisgemaakte groente quiche (V), met geitenkaas, spinazie en cherrytomaat € 17,50 / € 15,75
Risotto met herfstpaddenstoelen (V), met groene asperges en Parmezaanse kaas € 18,50 / € 16,75

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, salade en mayonaise. De tweede prijs achter de gerechten is voor de kleinere trek.

Nagerechten

Bitterkoekjesbavaroise , met ingelegde abrikoos

Inclusief dessertwijn

€ 7,50

€ 12,75

Boerenjongens, met kaneelijs en advocaat

Inclusief dessertwijn

€ 7,50

€ 12,75

Chocoladetraan, met kersenmousse en pistache-ijs

Inclusie dessertwijn

€  7,50

€ 12,75

Flensjes, met sinaasappelsaus en vanille-ijs

Inclusief dessertwijn

€ 7,50

€ 12,75

Plaza koffie, koffie of thee met mini dessert: crème brulee, macaron en een ijstruffel v.a. € 8,95
Boerenkaasbordje, selectie van Hollandse kazen met bessenjenever € 11,50

Speciale koffie

Irish, Irish Whiskey € 7,00
French, Grand Marnier € 7,00
Italian , Amaretto Disaronno € 7,00
American,  Kahlûa en  Sambuca € 7,00
Kiss of fire,  Cointreau en Tia Maria € 7,00
Baileys,  Irish cream € 7,00
Spanish, Tia Maria € 7,00

Verrassingsmenu

3-gangen verrassingsmenu                                                                                         35,00
4-gangen verrassingsmenu                                                                                         40,00
Laat u verrassen door onze chef. De verrassingsmenu’s worden samengesteld met gerechten uit onze kaart aangevuld met dagverse producten.

Shared dining

Compleet diner geserveerd in 3 gangen om met elkaar te delen. Combinatie van vis, vlees en vegetarische gerechtjes.

Maandag t/m donderdag € 23,50*

Vrijdag t/m zondag € 27,50*

Per tafel te bestellen. *Prijzen zijn excl. drankjes

Maaltijdsalades

Geitenkaas van de Klompenhoeve, met appel, pecannoten en portsiroop.                (V) 16,95
Vissalade, huis gerookte zalm, gamba’s en gerookte paling                 18,95
Carpaccio, met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas      16,75
Ossenhaas, groene salade met ossenhaaspuntjes en oosterse dressing                                      18,25

Alle maaltijdsalades worden geserveerd met friet en huisgemaakte mayonaise.

V=vegetarisch